Vragen? Stel ze direct!
06 - 13864413

Huis isoleren

Door uw huis goed te isoleren, bespaart u aanzienlijk op stookkosten. Dit is goed voor de portemonnee én voor het milieu. De warmte blijft 's winters in uw woning en in de zomer juist buiten uw woning. 

Spouwmuurisolatie en gevelisolatie

Veel warmte verlaat het huis via de muren. Door de muren goed te isoleren en de gaten zorgvuldig te dichten, wordt dit voorkomen. Bij spouwmuurisolatie wordt er tussen de binnenmuur en buitenmuur een isolerende laag aangebracht. 

Bij gevelisolatie wordt, zoals de naam al doet vermoeden, de gevel aangepakt. Dit is  het deel van huis dat vanaf de buitenkant zichtbaar is. Aan de binnenzijde of buitenzijde van de buitenste muur wordt in dat geval een isolerende laag aangebracht. 

Vloerisolatie

Moderne huizen zijn standaard voorzien van vloerisolatie. Oudere woningen, hebben dit in sommige gevallen nog niet. Pakweg 15% van de warmte verlaat het huis echter via de vloer. Vloerisolatie bespaart daarom als snel een hoop geld. 

Dakisolatie

Via het dak verlaat het grootste deel van de warmte het huis. Logisch natuurlijk aangezien warmte altijd omhoog gaat. Daarom is goede dakisolatie geen overbodige luxe. 

Vraag direct een offerte aan >