Vragen? Stel ze direct!
06 - 13864413
 
Huis opknappen en renoveren

Wilt u uw huis opknappen of renoveren? Wij helpen u graag goed op weg! Hoewel een aantal kleine klussen in en rondom het huis goed zelf te doen zijn, is het verstandig om de grotere klussen uit te besteden. Aannemer Wiersma heeft veel ervaring met dit soort renovatie klussen. 

Keukenrenovatie: Uw oude keuken als nieuw!

Een nieuwe keuken of toch de bestaande keuken aanpakken? Het is een veelvoorkomende vraag. Vaak is uw oude keuken met een paar aanpassingen weer zo goed als nieuw. Het scheelt bovendien aanzienlijk in de kosten. Aannemer Wiersma helpt u graag met uw keukenrenovatie. 

Traprenovatie: Trap professioneel renoveren

Is uw trap af of is de bekleding toe aan vernieuwing? Aannemer Wiersma zorgt ervoor dat uw trap snel én professioneel wordt gerenoveerd. 

Dakrenovatie

Is uw dak toe aan vernieuwing? Door uw dak tijdig te renoveren kunt u hoge kosten, bijvoorbeeld door lekkage, voorkomen. 

Dakreparatie

Heeft u lekkage of andere schade aan uw dak? Laat u dak dan professioneel repareren. 

Badkamer verbouwen en renoveren

Een nieuwe stortdouche of een groot ligbad? Een nieuwe badkamer kost een hoop geld. Vaak zijn er echter voldoende mogelijkheden om uw huidige badkamer te verbouwen of renoveren. 

Renovatie of restauratie?

Bij restauratie letten we vooral op de bouwgeschiedenis van uw huis. Authentieke elementen kunnen wij uitstekend herstellen en terugbrengen in uw woning of bedrijfspand. 

Vraag direct een offerte aan >